Вночі 20 квітня двоє чоловіків вбили 20-річного поліцейського Максима Зарецького, а також поранили капітана Максима Шарапанського.

Як повідомляє “Суспільне Вінниця”, внаслідок нападу другий поліціянт вижив і зараз його стан стабільний.

Поліція розкрила особу загиблого поліцейського – Максим Зарецький. У поліції згадують чоловіка як патріота, єдиного сина у батьків, надійного друга та правоохоронця, який віддавався своїй справі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Інцидент стався у Гайсинському районі Вінницької області, коли правоохоронці зупинили автомобіль для перевірки документів. У результаті один поліцейський загинув, а інший отримав поранення. Поліція розгорнула спецоперацію на межі Вінницької та Одеської областей для встановлення осіб, що могли бути причетні до цього нападу.

За попередніми даними, нападниками виявилися військовослужбовці – батько і син. У ЗСУ заявили, що надаватимуть допомогу слідству та співпрацюватимуть.