Всім українцям відомий такий топонім, як Конча-Заспа. Таку назву має населений пункт під Києвом, де проживають найбагатші та найвпливовіші люди країни. Звичайно, селище цілком і повністю складається з елітних будинків, вартість яких іноді обчислюється десятками мільйонів доларів.

Тим часом, за тисячу кілометрів від цього місця є ще одне село, яке може позмагатися з Конча-Заспою за звання найрозкішнішого населеного пункту країни.

Йдеться про поселення під назвою Нижня Апша, яке розташоване у Тячівському районі Закарпатської області.

Більшість місцевих жителів розбагатіли ще в дев’яностих роках, продаючи спирт у сусідню Румунію. Втім, про це тут ніхто не згадує, а більшості гостей розповідають гарну байку про успішну торгівлю соняшником.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Тут практично немає одноповерхових будинків. Найменші з них налічують по 10-15 кімнат, найбільші – по 30-40.

Кумедно, але більшості місцевих жителів сьогодні жити у таких великих маєтках не по кишені через дороге опалення. У зв’язку з цим у Нижній Апші не рідкість, коли з десятків кімнат використовуються лише кілька.