Відомий український ведучий та шоумен Андрій Джеджула поділився з шанувальниками фото з його 15-річним сином Даніелем в дитячій лікарні Охматдит у Києві.

Як розповів зірковий батько, його син прилетів з-за кордону, де живе з мамою Сантою Дімопулос, до України, аби зробити операцію.

Джеджула показав Даніеля на лікарняному ліжку вже після хірургічного втручання та поділився подробицями, що саме за операцію провели хлопцю:

“Септопластика – це операція, за допомогою якої здійснюється корекція викривленої носової перегородки з метою її відновлення та нормалізації носового дихання. Операція у сина пройшла без ускладнень, Слава Богу і дякую команді завлор відділення лікарні матері та дитини (Охматдит). Попереду у нас с пацаном ніч у лікарні та довгі теревені”, – підписав кадри з сином Джеджула.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також зірковий батько поділився, що у його сина така ж ситуація з носовою перегородкою, як була і в нього. Окрім того Джеджула додав, що операцію його сину робив той самий лікар, який 2013 року робив операцію Андрію.