Лікар Тім Тіутан поділився простим і корисним рецептом шоколадних цукерок із чорницею

Інгредієнти:

  • Чорний шоколад – 1/2 склянки 
  • Чорниця – 1/2 склянки
  • Оливкова олія – 1 ч.л.
  • Горіхи – за смаком

Тім Тіутан використав волоський горіх. Вибирайте за смаком: мигдаль, фісташки та кеш’ю також є чудовими варіантами та мають велику користь для здоров’я.

Спосіб приготування:

Миємо чорницю і просушуємо її. Поміщуємо олію з темним шоколадом і нагріваємо в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд. Використовуємо ложку, щоб оцінити консистенцію (обережно, щоб не перегріти шоколад) і знову ставимо ще на 30 секунд. Додаємо до шоколаду чорницю. Перемішуємо. Використовуємо ложку та наносимо невеликі порції шоколаду з чорницею на пергаментний папір.

Швидко розподіляємо подрібнені горіхи згори кожної цукерки. Заморожуємо на 10 хвилин – і насолоджуємось. 

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Готово.

Ці інгредієнти мають так багато переваг для здоров’я: антиоксиданти та протизапальні сполуки. Однак завжди їжте в міру.