Весна – сезон молодої білокачанної капусти, яка може бути основою для приготування смачних салатів, а також борщу та голубців. Найкраще салати заправляти не майонезом, а олією.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та легкого салату зі свіжої капусти з яблуком та солодким перцем.
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 200 г
- Яблука – 200 г
- Морква – 100 г
- Солодкий перець – 50 г
Олія – 20 г - Сіль – за смаком
Спосіб приготування:
Капусту і солодкий перець шаткуємо, додаємо дрібно нарізану моркву.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Яблука очищуємо від шкірки і нарізаємо соломкою, все змішуємо і заправляємо олією.
Только что написал(а)
смотреть
пишет сообщение