Весна – сезон молодої білокачанної капусти, яка може бути основою для приготування смачних салатів, а також борщу та голубців. Найкраще салати заправляти не майонезом, а олією.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та легкого салату зі свіжої капусти з яблуком та солодким перцем.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 200 г
  • Яблука – 200 г
  • Морква – 100 г
  • Солодкий перець – 50 г
    Олія – 20 г
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Капусту і солодкий перець шаткуємо, додаємо дрібно нарізану моркву.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Яблука очищуємо від шкірки і нарізаємо соломкою, все змішуємо і заправляємо олією.