Російські добровольці, які воюють на боці України, продовжують спецоперацію на території РФ.

Бійці Легіону “Свобода Росії”, РДК та “Сибірського батальйону” попередили росіян про масовані удари по військових об’єктах.

Спочатку вони оприлюднили оголошення, що 16 березня о 17:00 буде завдано масованого удару по військових об’єктах РФ у Бєлгороді та позиціях російських солдатів. Добровольці закликали виїхати з регіону, або ж перебувати в укриттях, оскільки цивільні люди не мають бути щитом для путінських силовиків.

Добровольці все ж дотрималися слова, бо ввечері стало неспокійно:

Попри неодноразове оголошення евакуації у Бєлгородській області військовими, російська влада блокує цей процес. Цивільні ж починають все більше панікувати, адже атаки добровольців продовжуються.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім цього, бійці “Сибірського батальйону” повідомили, що вже у Горьковському під Бєлгородом. Разом з добровольцями Чеченської республіки Ічкерія вони захопили будівлю місцевої адміністрації.

Від ранку 17 березня у Бєлгороді також гучно.