Росія зазнала масованої атаки безпілотників у ніч проти 17 березня. Російське Міноборони заявило по збиття  35 безпілотників літакового типу. 

“Усі дрони були збиті”, – запевнило оборонне відомство. 

Мер Москви Сергій Собянін сказав, безпілотників було знищено на підльоті до столиці в Раменському та Ступінському міських округах, а також у Домодєдово.  

Однак у мережі показали кадри пожежі на території Міжнародного аеропорту Домодєдово у Підмосков’ї. Зазначається, що уламки БПЛА влучив у склад з інструментами та на автостоянку.

“Два безпілотники літакового типу, які рано-вранці збили в Домодєдово, були начинені вражаючими елементами у вигляді сталевих кульок. Уламки впали між складами “Фікспрайсу” та “Всі інструменти”, в останнього частково обвалився дах. 

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Серйозних руйнувань та постраждалих немає. Перші два дрони збили близько п’ятої ранку, третій у тому ж районі знищили за кілька годин”, – пише канал SHOT. 

Для забезпечення безпеки польотів цивільних повітряних суден з 9:30 ранку на роботу аеропортів Внуково, Домодєдово та Жуковський запроваджено обмеження.