Зірка дуже популярного свого часу телесеріалу “Маски-шоу” Володимир Комаров розповів, яку пенсію йому нарахували від держави. Вчора, 29 лютого, артисту виповнилося 60 років.

За словами Комарова, він з розумінням поставився до того, що матиме невелике пенсійне забезпечення. Актор також зізнався, чим нині заробляє на життя.

“Мені багато грошей не треба, – каже Володимир Комаров. – Щоб вистачало на щоденні витрати, а якщо ще вдасться виїхати хоч раз на рік у відпустку – взагалі чудово. Поки що на поїздки не вистачає: у мене пенсія буде 2 тисячі гривень. Ну, у нас таке життя зараз в Україні, що вдієш”.

Тим часом Комаров вже певний час має джерела доходів, які ніяк не пов’язані з його артистичною кар’єрою. Володимир – єдиний в Одесі майстер, який створює авторські люльки для паління.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Якось глянув на YouTube ролик, з чого роблять цигарки, – згадує, як все починалося. – З’ясувалося, що в тому, що сьогодні продається в магазинах, немає тютюну, ось така справа, а я хотів палити саме тютюн. Ось і прийшов до того, що краще перейти на люльку. А їх має бути хоча б кілька, бо після паління трубці треба відпочити, подихати. Якщо палити часто одну й ту саму, змінюється смак тютюну – не на краще”.

“Вирішив зробити собі кілька, а потім пішло-поїхало. До речі, українські майстри вважаються одними з найкращих у світі, я наймолодший серед них. Люлька – це недешеве задоволення. Майстерський виріб із хорошого дерева не може коштувати менше 100 доларів. І на її виготовлення витрачається чимало часу – нерідко цілий тиждень”, – додає Володимир.Окрім того, Комаров має ще одне захоплення – водить по Одесі екскурсії: “Взимку – практично ні, це традиційно час застою, а з березня почну. Маршрути й теми вигадую сам. Що це може бути? Район Молдаванки, де виріс, або, наприклад, алкогольна екскурсія центром міста, бо свого часу я любив випити – розуміюся в цьому (сміється). Бувають і індивідуальні екскурсії – мені постійно пишуть в особисті повідомлення: а можна замовити?”.