В Україні існує підрозділ елітних снайперів, яких назвали “Привидами Бахмута”. Вони не лише нищать ворога “по-тихому”, а й воюють та проводять нічні рейди.

Як вдалося дізнатися BBC, команда “привидів” складається з близько 20 солдатів та працює на околицях Бахмута протягом останніх шести місяців.

Вони часто “полюють” за важливими цілями, такими як командири російської армії, її артилеристи та снайпери. На питання про те, скільки росіян вбила його команда, командир “Привид” відповів: “Є підтверджена цифра – 524. Сімдесят шість з них – мої”.

Зазначається, що команда записує в електронному вигляді кожен постріл через приціл своєї гвинтівки.

Снайпери-привиди – це досвідчені військовослужбовці, які пройшли підготовку в різних країнах світу, зокрема в США, Великій Британії та Ізраїлі. Вони озброєні найсучаснішими снайперськими гвинтівками та обладнанням.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Місія снайперів-привидів – знищити якнайбільше окупантів і деморалізувати російську армію. Вони працюють в умовах повної секретності, і їхні імена невідомі широкому загалу.

Снайпери-привиди – це герої України. Вони ризикують своїм життям, щоб захистити свою країну від російських окупантів. Їхні подвиги надихають українців на боротьбу за свободу та незалежність, пише видання.