Оладки можна готувати на кефірі, сметані та навіть на мінеральній воді. Щоб вони були пишними, додайте до основи обов’язково соду.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачних яблучних оладок, які будуть дуже легкими та вдалими. Кулінари радять додати в тісто всього 2 яйця.
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт.
- Молоко – 325 мл
- Яблука – 2 шт.
- Борошно – 260-280 г
- Цукор – 3 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Кориця – 1/3 ч. л.
- Сіль – дрібка
Спосіб приготування:
Яйця з цукром збиваємо в піну, додаємо сіль і вливаємо молоко, перемішуємо.
Окремо змішуємо борошно з розпушувачем і поступово додаємо до яєчної суміші. Додаємо корицю і перемішуємо.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Чистимо яблука і натираємо на тертці, додаємо в тісто і відставляємо на 10 хвилин.
Обсмажуємо на олії з двох сторін на середньому вогні.