Оладки можна готувати на кефірі, сметані та навіть на мінеральній воді. Щоб вони були пишними, додайте до основи обов’язково соду.

Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачних яблучних оладок, які будуть дуже легкими та вдалими. Кулінари радять додати в тісто всього 2 яйця.

Інгредієнти:

  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко – 325 мл
  • Яблука – 2 шт.
  • Борошно – 260-280 г
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.
  • Кориця – 1/3 ч. л.
  • Сіль – дрібка

Спосіб приготування:

Яйця з цукром збиваємо в піну, додаємо сіль і вливаємо молоко, перемішуємо.

Окремо змішуємо борошно з розпушувачем і поступово додаємо до яєчної суміші. Додаємо корицю і перемішуємо.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Чистимо яблука і натираємо на тертці, додаємо в тісто і відставляємо на 10 хвилин.

Обсмажуємо на олії з двох сторін на середньому вогні.