Днями вибухнув скандал через новорічний номер студії “Квартал 95”, артисти якої жартували про мешканців окупованого росіянами міста Скадовськ у Херсонській області.

Про це висловився український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк. Він вважає, що жарти “Кварталу” – взірець гумору низької якості.

За словами шоумена, у людей, що жартують про українців в окупації, “немає мізків”. А про акторку Ірину Гатун, що грала роль дівчини “сіськадовська” Кондратюк сказав: “Це неосвіченість та недорозвиненість”.

В етері “Говорить великий Львів” продюсер нагадав, що “Квартал 95” не вперше осоромився зі своїми жартами. Зокрема, раніше артисти російською мовою жартували про українців та показували їх недалекими та недолугими. Також – невдало жартували про події Євромайдану.

“У них немає розуміння речей антисоціальних, антиукраїнських”, – вважає Кондратюк.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Він нагадав й про скандал, коли кварталівці зі сцени сміялися з підпалу будинку колишньої керівниці Національного Банку.

“Україну порівняли з повією, хоча президент сказав, що якщо цей жарт комусь здавався грубим, то вибачайте. А він їм не здавався грубим?”, – здивувався Кондратюк.