Червоне м’ясо багате білком, креатином, вітаміном В, а також різними мінералами. При цьому дієтологи не вважають цей вид їжі корисним, радячи обмежити його споживання до двох разів на тиждень.

Тим не менш, серед нас є безліч людей, для яких червоне м’ясо є основою раціону.

Вони вживають його в їжу щодня, попри те, що це загрожує серйозними проблемами.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як зазначають лікарі, щоденне вживання червоного м’яса призводить до збільшення ризику виникнення серцево-судинних захворювань. Також така харчова звичка помітно збільшує ризик появи ракових захворювань.

Ще одним наслідком вживання червоного м’яса на щоденній основі може бути виникнення діабету 2 типу та проблем з нирками.