Відомий режисер Андрій Кавун перейшов на бік України та вступив до Збройних сил. Він воює проти російських загарбників на фронті.

Про це повідомив знайомий режисера український актор Богдан Бенюк.

54-річний Андрій Кавун, що є уродженцем Львова, почав свою кар’єру в дев’яностих в Москві та здобув велику популярність в Росії завдяки фільмам, таким як “Полювання на піранью” та “Кандагар”. Однак 2014 року, коли Росія анексувала Крим, Кавун повернувся до України.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Бенюк розкриває, що Кавун виявився не лише талановитим режисером, але й великим патріотом, який вирішив захищати свою рідну країну.

“Самодостатній режисер, він кинув це все, переїхав сюди і пішов воювати. То в мене слів не було, я коли телефоном з ним говорив і поїхав потім до нього у військову частину, там зустріч зробив. І відкрив його для своїх, бо в батальйоні ніхто не знав, чим він займався”, – сказав Бенюк.