Російські війська, що вдерлися в Україну, продовжують зазнавати значних втрат. Цьому сприяє, зокрема, хороша робота воїнів ЗСУ, які завдаються по позиціях росіян точних прицільних ударів.

Згідно з новим звітом розвідки Британії, на фронті, однак, є проблема в оптимальному розміщенні військових сил.

Аналітики з Великої Британії зауважують, що російські війська в Україні продовжують зазнавати значних втрат через точні удари ЗСУ з великої відстані. Зокрема, 10 листопада, ймовірно, понад 70 російських військових були вбиті в результаті атаки на колону вантажівок. Це сталося у селі Гладківка, розташованому в Херсонській області, за 23 км від передової.

Також 19 листопада ЗСУ завдали удару по російських військовослужбовцях 810 бригади під час нагородження в Кумачовому.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Розвідка зауважує, що Україна теж зазнала втрат, зокрема згадується про трагедію у Запорізькій області, де від російської ракети загинули бійці 128 окремої гірсько-штурмової бригади.

У повідомленні підкреслюється, що командири ЗСУ повинні збалансувати найкращі стратегії розташування військ для мінімізації ризиків та оптимізації захисту від ударів.