Речник Служби безпеки України Артем Дехтяренко, якого українські жінки називають крашем, у четвер, 2 листопада, святкує своє 33-річчя. Новоспечена дружина журналіста-військового, телеведуча Анастасія Норіцина на честь дня народження коханого опублікувала раніше невідоме фото з їхнього весілля. 

Як відомо, пара одружилася у жовтні цього року. Новий весільний знімок ведуча оприлюднила на особистій сторінці в Instagram

На фото Анастасія позує у розкішній вишиванці, яка слугувала їй за весільну сукню. Наречена щиро та широко усміхається, а в руках тримає стильний весільний букет, який висунула вперед до камери, тож він опинився в розфокусі. Відомо, що букет був символічним, оскільки в ньому містилася бавовна. Дехтяренко ж одружувався у військовій формі. На фото він міцно обіймає дружину за талію. 

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Під кадром Норіцина залишила зворушливе звернення до чоловіка-іменинника. Вона написала: “Я знаю, що все чого ти бажаєш точно здійсниться. Ти можеш все! Тому просто будь щасливим! Я кохаю тебе понад усе! З Днем Народження!”

Також ведуча назвала коханого своїм щастям, звернувшись до нього в InstaStories. 

Дружина речника СБУ, якого називають крашем українок, показала раніше невідоме фото з весілля