Українцям варто готуватися до погіршення погоди. Синоптики навіть оголосили штормове попередження у кількох областях, де будуть грози та сильні пориви вітру.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 22 липня негода накриє південні та центральні регіони України. Через це було оголошено І рівень небезпечності. Проте цього дня у більшості областей температура повітря коливатиметься від +20 до +25 градусів. Тепліше буде на сході – до +28-30 градусів, на півдні – до +25 градусів.

В Укргідрометцентрі також дали прогноз погоди до кінця липня. Громадян попередили про можливі погодні гойдалки, де посушлива погода чергуватиметься з дощами та низькими температурами. У південних регіонах в період спеки температура повітря підійметься до +37 градусів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Український синоптик Ігор Кібальчич зазначив, що у третій декаді липня здебільшого буде класична літня погода. Тоді й прийдуть відносно комфортні температури та достатня кількість вологи.

За його словами, рекордні температурні показники українцям не загрожують.