Українська співачка MARUV (Анна Корсун) випустила нову пісню. Цього разу вона заспівала колискову, яку присвятила синові. Неочікувано вона звучить українською.

Цю пісню Анна Корсун випустила під новим сценічним ім’ям Шарлотта Утуту (Sharlotta Ututu).

На обкладинці, яку MARUV показала у соцмережах, вона постала в новому образі, без звичних садомазохістських костюмів. Вона зображена у вікну з квітів та у сукні, прикрашеній листками й трояндами пастельних відтінків.

Однак у Телеграм-каналі Анна Корсун прорекламувала новий трек російською та ще й орфографічними помилками: “Мне кажется пока что это моя самая красивая обложка”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

До початку повномасштабного вторгнення MARUV активно виступала в Росії та співала і основному російської й англійською мовам. У лютому 2022 року співачка, як повідомляли ЗМІ, переїхала до Туреччини. Вона почала випускати кліпи іноземними мовами – англійською та іспанською. У профілі в Instagram у неї було вказано Британію як місце перебування. Замість псевдоніма MARUV вона почала використовувати ім’я Sharlotta Ututu.

Артистка заблокувала свої сторінки у соцмережі Instagram для українських користувачів. Однак активно публікує дописи у Телеграм та X (раніше – Twitter).