Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив про готовність росії до переговорів з Україною, але “нешкідливих”.

У своєму Telegram-каналі він показав відео із застілля, де перебуває разом з якимось особами, одягненими у камуфляж.

Медведєв зазвичай погрожує Україні та країнам Заходу застосуванням ядерної зброї, але цього разу він неочікувано заявив про можливість переговорів як інструменту, що допоможе закінчити війну.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Російський політик думає, що Захід намагається проштовхнути ідею перемовин, аби Сили оборони України отримали час для відпочинку та накопичення військової потужності, а росія – навпаки ослабла. За його словами, партнери та сусіди України вже нібито втомилися від допомоги їй, але жодних фактів щодо цього він не назвав.

Проте й сам вже не проти “нешкідливих” переговорів, а не тих, що описані вище. Медведєв наголосив, що начебто росія ніколи не відмовлялася від такого інструменту як перемовини. Але важливим є суть цих переговорів та з якої точки все розпочати.