Щоб приготувати квашені помідори, нам знадобляться наступні інгредієнти:

Баклажани – 1,5 кг
Морква – 300 г
Перець солодкий – 150 г
Перець гострий – 1 шт
Часник – 40 г
Зелень – 100 г

Спосіб приготування:

У кожному баклажани робимо поперечний наскрізний надріз, але таким чином, щоб овоч залишився цілим з двох боків.

Обрізаємо хвостики, відправляємо овоч у каструлю з підсоленою водою і приварюємо його, після чого даємо стекти зайвій рідині.

Приступаємо до маринаду. Відправляємо в киплячу воду всі інгредієнти, після чого даємо запаритися та охолонути.

Подрібнюємо часник, ріжемо смужками гострий перець, трьом на тертці моркву.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ріжемо зелень та до овочів. Перемішуємо. Це наша начинка.

Тепер укладаємо її в середину баклажану, заливаємо маринадом, що остигнув, і накриваємо марлею. Залишаємо на 5 днів кваситися.

Готово!