Таргани, на жаль, є невід’ємною частиною великих міст і живуть, мабуть, у кожній багатоповерхівці. У зв’язку з цим комахи можуть спонтанно з’явитися у будь-якій квартирі, тому до раптової зустрічі потрібно бути готовим заздалегідь.

Щоб не дати тарганам освоїтися та оселитися у вашому житлі надовго, слід за перших ознак їх появи вживати радикальних заходів.

Для початку в потаємних місцях можна розставити спеціальні пастки із пластикових пляшок. Для цього слід розділити ємність на дві частини і, перевернувши ту, яка з шийкою вниз, засунути її в нижню, де на дно слід помістити цукор.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Класикою боротьби з тарганами також є борна кислота. Її слід змішати з яєчним жовтком і розкласти кульки по кутках квартири.

Відлякати ж шкідників допоможе нашатирний спирт. Його запаху таргани не переносять, тому обробити їм слід якнайбільше місць у квартирі.