Щоб приготувати гарний гарнір за старим закарпатським рецептом нам знадобляться такі інгредієнти:

  • Цибуля
  • Яйця
  • Борошно
  • Картопля
  • Сіль і перець

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Спосіб приготування:

  1. Насамперед миємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо кружальцями картопля
  2. Цибулю нарізаємо будь-якою формою і додаємо в картоплю без попереднього обсмажування
  3. Солимо і перчимо, залишаємо наполягати близько пів години
  4. Зливаємо зайву воду і паніруємо картоплю в борошні
  5. В окремій ємності робимо кляр із 2 яєць із сіллю
  6. Кожну картоплину занурюємо у кляр, після чого відправляємо на сковороду