Щоб приготувати гарний гарнір за старим закарпатським рецептом нам знадобляться такі інгредієнти:
- Цибуля
- Яйця
- Борошно
- Картопля
- Сіль і перець
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Спосіб приготування:
- Насамперед миємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо кружальцями картопля
- Цибулю нарізаємо будь-якою формою і додаємо в картоплю без попереднього обсмажування
- Солимо і перчимо, залишаємо наполягати близько пів години
- Зливаємо зайву воду і паніруємо картоплю в борошні
- В окремій ємності робимо кляр із 2 яєць із сіллю
- Кожну картоплину занурюємо у кляр, після чого відправляємо на сковороду
Только что написал(а)
смотреть
пишет сообщение