Соковиті овочі з ароматною заправкою  – смачні та корисні. Запечені – можна подавати у вигляді гарніру до будь-яких страв із м’яса, птиці та риби.

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.;
  • печериці – 8 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • цвітна капуста – 300 г;
  • перець болгарський – 1 шт.

Для маринаду

  • олія оливкова – 2 ст л.;
  • соєвий соус – 3 ст. л.;
  • часник – 4 зубчики;
  • прованські трави – 1 ч. л.;
  • копчена паприка – 1 ч. л.;
  • сіль – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

Кабачок нарізаємо великими брусками.

Перець очищуємо від насіннєвої перегородки та видаляємо плодоніжку. Зрізаємо перегородки. Нарізаємо великими шматочками.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Цвітну капусту розбираємо на суцвіття. Моркву нарізаємо великими брусками. Великі печериці розрізаємо на чотири частини, дрібні залишаємо цілими.

У мисці з’єднуємо олію, соєвий соус, часник (видавлений через прес), прованські трави, паприку, сіль. Перемішуємо. Викладаємо у маринад овочі та перемішуємо. Залишаємо промаринуватися на 30 хвилин.

Викладаємо овочі на деко. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 200 30 хвилин. У процесі приготування овочі у духовці кілька разів перемішуємо.