Соковиті овочі з ароматною заправкою – смачні та корисні. Запечені – можна подавати у вигляді гарніру до будь-яких страв із м’яса, птиці та риби.
Інгредієнти:
- кабачок – 1 шт.;
- печериці – 8 шт.;
- морква – 1 шт.;
- цвітна капуста – 300 г;
- перець болгарський – 1 шт.
Для маринаду
- олія оливкова – 2 ст л.;
- соєвий соус – 3 ст. л.;
- часник – 4 зубчики;
- прованські трави – 1 ч. л.;
- копчена паприка – 1 ч. л.;
- сіль – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
Кабачок нарізаємо великими брусками.
Перець очищуємо від насіннєвої перегородки та видаляємо плодоніжку. Зрізаємо перегородки. Нарізаємо великими шматочками.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Цвітну капусту розбираємо на суцвіття. Моркву нарізаємо великими брусками. Великі печериці розрізаємо на чотири частини, дрібні залишаємо цілими.
У мисці з’єднуємо олію, соєвий соус, часник (видавлений через прес), прованські трави, паприку, сіль. Перемішуємо. Викладаємо у маринад овочі та перемішуємо. Залишаємо промаринуватися на 30 хвилин.
Викладаємо овочі на деко. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 200 30 хвилин. У процесі приготування овочі у духовці кілька разів перемішуємо.