У тимчасово окупованому Криму сталася нова “бавовна”. Потужні вибухи пролунали на одному з найбільших аеродромів авіації колишнього Чорноморського флоту СРСР.

Як повідомляють росЗМІ, певні об’єкти в селищі Октябрське атакували безпілотники, завдавши удару по нафтобазі та аеродрому. Внаслідок цього здетонували боєприпаси.

Пропагандисти зауважують, що досить близько до “надзвичайної події” була залізнична станція “Елеваторна”. Там сталося займання, тому рух залізницею тимчасово зупинили.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Гауляйтер Криму Сергій Аксьонов заявив, що невідомі БПЛА здійснили спробу атаки на інфраструктурні об’єкти Красногвардійського району. Саме в цьому районі розміщується авіабаза, яка за часів СРСР була одним з найбільших аеродромів Чорноморського флоту.

Російська окупаційна влада вже проводить пошукові заходи щодо осіб, які виклали в мережу відео “прильоту”. Росіяни закликали жителів Криму “здавати” людей, які фільмували та фотографували інцидент у Красногвардійському районі.