Крабові палички є улюбленими ласощами мільйонів людей у всьому світі, але лише одиниці замислюються про те, як робиться цей продукт.

Тим часом, процес виготовлення рибних ласощів, м’яко кажучи, не такий вже й естетичний. Про це розповів один із працівників фабрики з виробництва крабових паличок, який, за своїми словами, заприсягся більше ніколи їх не їсти.

Як зазначив чоловік, основний інгредієнт крабових паличок – морська риба, м’ясо якої перемелюється до утворення пастоподібної сірої маси.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Після цього рибна суміш перемішується з льодом, олією і цукром.

Далі формуються смужки «крабового» м’яса, які фарбують у білий та червоний кольори, після чого загортають та фасують по упаковках.