Пара з американського штату Південна Дакота Ненсі та Мелвін Любберс стала прикладом безсмертного кохання, проживши разом у шлюбі понад 70 років. Про їхню неймовірну історію кохання розповіла онучка пари, фотографка Анна Бенінг, яка влаштувала для закоханих особливу фотосесію.

Ненсі та Мелвін одружилися 6 січня 1952 року, коли Ненсі було всього 16 років, а Мелвіну — 20. Пара познайомилася на ковзанці й прожила разом усе своє життя. У них нараховується п’ятеро дітей, 12 онуків та 21 правнук.

Протягом усіх цих років Ненсі бережно зберігала свою мереживну весільну сукню, яку придбала за 35 доларів у 16 років, разом з фатою за 15 доларів, вона зберігала їх у пластиковій коробці. У квітні 2021 року під час святкування їхнього 70-річчя шлюбу, Анна Бенінг запросила свою бабусю одягнути свою весільну сукню, а дідуся – його військову форму з 1952 року. Фотосесія стала надзвичайною і поширилася по всьому світу, стаючи вірусною.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ненсі згадує, що її сукня завжди була чимось особливим, і вона зберегла її все це час. Вона сказала, що була дуже рада змогти вдягнути сукню знову і провести час згадуючи день їхнього весілля. Мелвін поділився, що побачення Ненсі в її весільній сукні було ніби прогулянкою спогадами. Вони обидва насолодилися фотосесією і знову переповіли солодкі спогади про їхнє незгасне кохання.

Ця історія показує, що справжнє кохання не знає обмежень і може тривати протягом усього життя. Ненсі та Мелвін Любберс стали прикладом вірності й прихильності одне до одного протягом понад 70 років.