Багато хто наголошує, що головна особливість, яка відрізняє хороші солоні огірки – це хрускіт. Але зробити так, щоб огірочки хрумтіли виходить далеко не у всіх.

А причина тому у додаванні одного єдиного інгредієнта, який позбавляє ласощі його фірмової «фішки».

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як пояснюють кулінари з досвідом, зробити огірки надмірно м’якими може занадто велика кількість часнику, а також пропуск етапу замочування.

А ось дубове листя, корінь хрону та листя смородини, навпаки, додають у банки до огірків не просто так. Саме вони роблять овоч більш пружним та хрустким.

Здивуй родину та гостей нашими кулінарними рецептам, які ми викладаємо у нашому Viber-каналі за посиланням – https://cutt.ly/dosmaku