Українська співачка Оля Полякова розповіла про найнебезпечніший період свого життя, який вона пережила, коли проживала у Вінниці.

У новому випуску YouTube-каналу “Дорослі дівчата”, яке веде разом з Машею Єфросиніною, артистка поділилася моторошними історіями, в яких їй доводилося зіштовхнутися з небезпекою.

Полякова згадала, що в дев’яності роках вона потрапляла в кілька небезпечних ситуацій, проте завдяки своєму розмовному таланту їй вдавалося вирватися з цих небезпечних ситуацій. В одному з випадків спроби зґвалтування, зловмисники вивезли її за місто, але Олі вдалося домовитися з ними, щоб її відпустили. Подібна ситуація сталася ще раз, коли її завезли на дачу, але співачці вдалося втекти.

“Мене й справді одного разу вивозили в ліс. І я домовилася, щоб мене відпустили. Але я пам’ятаю цю дорогу назад… Це був жах. Чого вивозили… Вони хотіли мене зґвалтувати. Ні, мене не схопили. Десь там з кимось були знайомі, сіли в машину, завезли… Щось там від нас хотіли… Слава Богу, ніколи мене не ґвалтували”, – розповіла Оля Полякова.

Артистка також згадала інцидент, коли її колишній хлопець навів на неї своїх друзів і спровокував напад, який призвів до тривалого перебування в лікарні. Крім того, він навіть підпалив її квартиру.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Коли я захотіла його кинути, він на мене навів своїх друзів. Підпалив мені квартиру, вони мене побили, я лежала три місяці в лікарні. Це були огидні реалії 90-х беззаконня та безкарності”, — зізналася Полякова.

Співачка підкреслила, що у той час вона вміла використовувати свої комунікативні здібності для того, щоб врятувати себе від небезпеки. Вона наголосила на важливості психологічної сили й уміння захищати себе в небезпечних ситуаціях.