Мешканці тимчасово окупованого Маріуполя продовжують скаржитися на так звані “ремонти” від росіян.

За інформацією Маріупольської міської ради, аварійні будинки “відновлюють” для галочки. Роблять гарний фасад, а от за ним – руїни. Містяни скаржаться місцевій псевдоадміністрації, але відповідей не отримують.

Саме така ситуація у будинках на проспекті Металургів, 25 та 27. російські підрядники так і не зробили роботи з внутрішнього оздоблення будинків.

«Ми, мешканці цих двох будинків, залишаємося віч-на-віч зі своїм лихом», – у розпачі пишуть маріупольці у місцевих пабліках.

А ось у багатоповерхівці на вул. Соборна, 4 вже пів року роблять вигляд ремонту. Весь цей час мешканці знаходяться без опалення у квартирах.

«Починають роботу одну і ту ж – вирівнюють стіни в під’їзді вже пів року. Вікно у під’їзді поламали робітники, тепер освіжаємось цілодобово. Тепла немає в квартирі. Кілька разів у ЖЕК зверталася, реакції нуль», – скаржаться мешканці.

“Окупанти здатні лише руйнувати, а ось відновити нічого не можуть. Така ж ситуація і з комунальною інфраструктурою, з інженерними мережами. Тож багато маріупольських родин сидять без опалення, світла та з перебоями води”, – наголосили у міськраді.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦