Печінка є дуже корисним та смачним продуктом, який можна по-різному готувати. З печінки можна зробити смачні відбивні, котлети, салати, паштет, млинці й навіть торти.
Щоб печінка не гірчила, достатньо залити її молоком на 30 хвилин.
Інгредієнти:
- печінка – 500-700 г
- цибуля – 1 шт.
- молоко – 200-300 г
- мускатний горіх – 0,25 ч. л.
- борошно – 1 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
- орегано – 0,5 ч. л
- сир твердий – 100-150 г
Спосіб приготування:
1. Цибулю нарізаємо півкільцями і смажимо на невеликій кількості олії до золотистості.
2. Печінку очищаємо, нарізаємо невеликими шматочками, додаємо в цибулю і смажимо під кришкою на середньому вогні, час від часу помішуючи.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
3. Далі додаємо спеції та борошно, перемішуємо. Додаємо молоко, перемішуємо і на маленькому вогні тушкуємо ще 3-5 хвилин. Додаємо натертий сир. Готово!