Печінка є дуже корисним та смачним продуктом, який можна по-різному готувати. З печінки можна зробити смачні відбивні, котлети, салати, паштет, млинці й навіть торти.

Щоб печінка не гірчила, достатньо залити її молоком на 30 хвилин.

Інгредієнти:

  • печінка – 500-700 г
  • цибуля – 1 шт.
  • молоко – 200-300 г
  • мускатний горіх – 0,25 ч. л.
  • борошно – 1 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком
  • орегано – 0,5 ч. л
  • сир твердий – 100-150 г

Спосіб приготування:

1. Цибулю нарізаємо півкільцями і смажимо на невеликій кількості олії до золотистості.

2. Печінку очищаємо, нарізаємо невеликими шматочками, додаємо в цибулю і смажимо під кришкою на середньому вогні, час від часу помішуючи.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

3. Далі додаємо спеції та борошно, перемішуємо. Додаємо молоко, перемішуємо і на маленькому вогні тушкуємо ще 3-5 хвилин. Додаємо натертий сир. Готово!