Ще нещодавно старі кнопкові мобільні телефони були практично сміттям. У більшості людей вони, будучи заміненими сенсорними аналогами, припадали пилом без діла в далеких кутах.

Але нещодавно бельгійська газета Le Soir схвилювала читачів, повідомивши, що деякі застарілі телефони тепер перетворилися на предмет колекціонування і можуть коштувати до 40 тисяч євро.

На такі телефони ентузіасти розгорнули справжнє полювання, щодня перевіряючи всілякі онлайн-дошки оголошень та сайти з продажу техніки.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Motorola Aura R1 з клавіатурою, що обертається, зараз коштує майже 1000 євро, а Motorola 8000X – більше 3000 євро”, – пише видання.

При цьому газета зазначає, що найбажанішим предметом для колекціонерів залишається перший iPhone 2007 випуску. За таку “трубку” деякі з них готові платити по 40 тисяч євро.