Жінка з Квебеку знайшла повідомлення в пляшці через 34 роки після того, як рибалка з Ньюфаундленду кинув її в море. Послання було написане Гілберто Хемліном на звороті пачок сигарет Export A.

Мешканка Канади Труді Шаттлер прогулювалася пляжем біля свого котеджу в Пагуачіу (Квебек) та натрапила на справжній скарб – біля уламка скелі лежала пляшка з повідомленням всередині.

Час від часу Труді гуляє пляжем та шукає те, що викидає море. Її приваблюють мушлі та гладкі камені, на яких вона любить малювати. Пляшку з посланням вона знайшла вперше. Усередині посудини лежала записка, написана 34 роки тому.

Хоча пляшка й була закоркована, всередину трохи попало води, однак прочитати записку все ж можна було. Записка була написана на звороті пачки від сигарет марки Export A.

“Вона була датована 29 травня 1989 року. У записці говорилося, що її поклали у воду біля Фокс-Пойнта, що в 10 милях від Порт-о-Шуа, Ньюфаундленд”, – розповіла Шаттлер у Facebook.

Вона розповіла, що їй вдалося знайти автора записки, однак він помер два роки тому. Про це повідомив Рік Гемлін із Порт-о-Шуа – син чоловіка, який писав записку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Його батько, Гілберт Гемлін, часто плавав на човні та рибалив. У 1989 році він взяв на риболовлю сина. Тоді ж чоловік і вигадав написати записку, вкласти її у пляшку та вкинути у море.

А натхненна цим випадком мешканка Канади вирішила теж написати записки та вкласти їх у пляшки й вкинути у море, аби хтось так само знайшов послання.