Українська телеведуча Аліна Шаманська, яка від початку повномасштабної війни проживає у Каліфорнії, США, розповіла про страшний інцидент. У двоповерховий будинок, де проживає знаменитість з сином, пробралися бандити.

Інфлюенсерка вийшла з квартири, яка знаходиться на першому поверсі, щоб забрати з машини пляшку води. Натомість, вона зустріла наляканих сусідів, які закликали Шаманську повертатися додому та ховатися. Про це ведуча розповіла у своїх Insta-stories.

На вулиці українка побачила вертоліт та наряд поліцейських. Правоохоронці оточили сусідній дім. За словами зірки, вона швидко повернулася до сина та закрила двері. Однак блогерка наголосила, що у більшості каліфорнійських будинків дуже ненадійні двері, які легко можна вибити.

“Мій страшний сон про бандитів, ніч, і мене одну з сином в США – справдився!” – написала вона. Погасивши світло та закривши усі вікна, за порадою місцевого друга, Шаманська з сином заховалися у гардеробній. У цей час інфлюенсерка почула, як хтось ходив у порожній квартирі поверхом вище.

Українка повідомила про це товаришу. Він звʼязався з поліцією та дізнався, що одного зі зловмисників вже затримали, однак правоохоронці все ще шукали другого бандита.

Згодом пролунало два вистріли: ведуча припустила, що один з них був у повітря, інший – у замок. Через деякий час усе затихло, тож родина пішла спати.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Затримання злодіїв тривало близько двох годин, каже Шаманська. На своїй сторінці інфлюенсерка повідомила, що після інциденту вона прийняла рішення про переїзд до нової оселі.