Російське командування кидало своїх військових на вірну смерть після підриву греблі Каховської ГЕС. Про це розповів один із окупантів, який приплив до українських позицій на саморобному плоту, рятуючись від повені.

За словами полоненого вояки, він виконував завдання у Новій Каховці та почув вибух із боку греблі. Разом із товаришами по службі вони звернулися до командирів, щоб отримати план подальших дій, але керівництво наказало їм продовжувати займатися своїми справами.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Коли ж вода почала підступати, багато солдатів ЗС РФ почали рятуватися втечею, але решту попередили, що такі кроки будуть розцінюватися, як дезертирство.

Після того, як рівень води став небезпечним, окупанти з підручних засобів збудували плоти та попливли у бік позицій ЗСУ. Там вони здалися в полон.