У Лінди Андраде, дружини мультимільйонера Ріккі Андраде, з’явився вражаючий список розкішних подарунків, які вона очікує отримати від свого чоловіка на “випадок вагітності”.

23-річна Лінда стверджує, що погодилася народити дітей тільки в обмін на дорогі прикраси, автомобілі, яхту та інші розкішні подарунки.

Пара познайомилася, коли Лінді було всього 16 років, а Ріккі працював техніком з миття посуду. Тепер жінка ділиться своїм гламурним життям в Дубаї в соціальних мережах, де здобула велику популярність.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Однак відеозвернення Лінди про список подарунків викликало змішану реакцію у мережі. Деякі користувачі відзначили, що дорогі подарунки не можуть замінити любов та увагу, які необхідні дітям.

@lionlindaa Is this too much?? ✨ #luxury #pregnant #expensive #mom #wife ♬ original sound – vibey music 🎶 🕺 🪩

Серед пунктів її списку — діамантові прикраси, нова нерухомість, автомобілі Lamborghini і McLaren 720s, а також яхта з її ім’ям. Лінда також пожартувала, що хоче отримати новий G Wagon, який стане її “маминим мобілем”. Вона також зазначила, що троянди мають доставлятися їй “кожен другий день”, а різні спа-процедури, масажі та розкішні розваги повинні бути її повсякденними радощами.