День, енергетика якого дуже слабка, тому він не підходить для активних і рішучих дій.

Але він ідеальний для планування свого майбутнього – причому як у професійному, так і в особистому плані. В цей час також можна і потрібно мріяти: будь-які бажання, особливо якщо вони підкріплені візуалізацією, загадані сьогодні, мають усі шанси стати реальністю. Втім, це правило стосується не лише хорошого, а й поганого: будь-яка – навіть найменша – сварка, що виникла сьогодні, може зруйнувати серйозні стосунки.

Овен (21.03 – 20.04)

Від роботи сьогодні краще відмовитися, але якщо такої можливості не буде, бажано зосередитися тільки на тому, що робите, не відволікаючись на незначні заняття та порожні розмови.

Телець (21.04 – 21.05)

Якщо перед вами постане вибір між розумовою та фізичною працею, необхідно зосередитися на першому: будь-які інтелектуальні завдання ви сьогодні лускатимете, наче горішки.

Близнята (22.05 – 21.06)

У пошуках відповіді на важливе запитання зверніть увагу на те, що говоритиме вам внутрішній голос: його підказки виявляться дуже важливими – вони зможуть вивести вас на правильний шлях.

Рак (22.06 – 22.07)

Підписання будь-якого документу, навіть якщо на перший погляд він здасться вам не найважливішим, задля уникнення помилки необхідно відкласти – найкраще до початку наступного тижня.

Лев (23.07 – 21.08)

День сприятливий для того, щоб приділити максимум часу й уваги своєму зовнішньому вигляду – можливо, навіть повністю змінити імідж: цього незабаром вимагатиме ваша нова посада.

Діва (22.08 – 23.09)

У пошуках відповіді на важливе для вас професійне – або життєве – питання орієнтуйтеся лише на власні уявлення про те, як правильно буде вчинити, оскільки чужі поради можуть ввести в оману.

Терези (24.09 – 23.10)

На сьогоднішній день не лише можна, а й потрібно призначати важливі переговори – причому як ділової, так і особистої якості: кращого часу для вирішення матримоніальних справ вам не знайти.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Якою б зухвалою не була поведінка людей у вашому оточенні, намагайтеся дотримуватися спокою і не реагувати на їхні витівки – це найкращий спосіб вибити ґрунт у них з-під ніг.

Стрілець (23.11 – 21.12)

День сприятливий як для роботи, так і для відпочинку: будь-яка справа, яку ви для себе виберете, виявиться однаково успішною, тому вибір за вами – зупиніться на тому, що вам більше подобається.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Козоріг (22.12 – 20.01)

Зустріч із людиною з минулого життя зірки приготували вам не для приємних спогадів, без яких, втім, теж не обійтися, а для того, щоб з її допомогою виправити якусь ситуацію зараз.

Водолій (21.01 – 18.02)

Не варто ображатися на близьких вам людей, які сьогодні дозволять собі критичні зауваження на вашу адресу – найімовірніше, вони матимуть на це право, тож замисліться над їхніми словами.

Риби (19.02 – 20.03)

Зустріч із друзями, навіть якщо її було заплановано заздалегідь, бажано скасувати: навіть найменша розбіжність може призвести до серйозного конфлікту, який складно буде врегулювати.