У Німеччині скасували благодійний концерт українського співака Віктора Павліка після скандалу зі спецперепусткою, завдяки їй можна пересуватися вулицями під час комендантської години.

На 4 червня у Берліні був запланований концерт, але тепер його не буде. Про це розповіла музикантка Діана Янушкевич, яка брала участь в організації заходу.

За її словами, на це вплинули “обставини”, які сталися 16-17 травня. Організаторам не сподобався скандал навколо Павліка та його дружини Катерини Реп’яхової. Нового артиста замість Павліка поки не обрали.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, що 16 травня дружина Віктора Павліка похвалилася в Instagram, що мають спеціальну перепустку. Документ дозволяє пересуватися столицею навіть в комендантську годину та їздити перекритим для звичайного транспорту, а також медиків, Південним мостом.

У блозі Реп’яхова зауважила, що їй чоловік подарував перепустку. Проте потім назвала це жартом і нібито обмовилася, бо документ належить співаку. Потім до пари прийшла поліція, яка й вилучила перепустку.