В росії “мінуснули” новий літак Су-24, який зберігався на авіазаводі “Компанії Сухой” в Новосибірську. Відповідальність на себе взяли партизани.

Як повідомили в “Легіоні Свобода Росії”, які борються проти окупантів на боці України, літак підпалили 8 травня. Він спалахнув та успішно вигорів на території заводу.

Зазначається, що Су-24 опинився в такому стані, що ремонту вже не підлягає. Раніше ж він був в бойовому стані та готовий випускати ракети проти українців.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами представників легіону, цими діями партизани показали, що повномасштабна війна має бути завершена. Не можна “воювати за мир”, коли відбувається знищення цивільних людей, жінок та дітей в Україні. Кремлівський режим повторив злочини нацистів, тому відповідати перед судом повинні за це всі ті, хто мав хоча б якусь причетність до геноциду в Україні.