У місті Уральську (Казахстан) чоловік приніс унітаз до пам’ятника радянського полководця Георгія Жукова. Таким чином місцевий активіст Жаннат Ахмедьяров висловив своє ставлення до радянського режиму та російського диктатора Володимира Путіна.

Пізніше унітаз біля пам’ятника забрали. Про це повідомляє Telegram-канал БАСЕ.

Чоловік у шапці з гербом України приніс унітаз до пам’ятника Жукову 9 травня. Варто зазначити, що саме цей санітарно-технічний пристрій викликає особливий інтерес у російських окупантів, які мародерять в Україні.

Не дивно, що жителі держави-терориста Росії агресивно відреагували на дії казаха. Росіяни закликали жорстоко стратити активіста з Уральська та всіх, хто виступає проти загарбницької війни РФ проти України.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також росіяни вже не вперше пригрозили Казахстану військовим вторгненням, а заразом звинуватили США в тому, що багато жителів Казахстану підтримують Україну у війні з російським агресором.

Крім того, агресивні жителі РФ запропонували напасти на Уральськ, щоб за прикладом псевдореспублік “Л/ДНР” створити там “Уральську народну республіку”. Крім того, вони не приховували своєї расової нетерпимості і всіляко ображали жителів Казахстану.