Декілька днів тому всі російські ЗМІ вибухнули сенсацією. На окуповану територію України прибув Володимир Путін, щоб провести зустріч із російськими військовими.

За заявою держпропаганди РФ, кремлівський лідер побував на захопленій частині Херсонщини та Луганщини. При цьому українські фахівці зазначають, що із цим заходом все не так просто, як здається.

Як зазначив військовий експерт Іван Ступак, вояж на українські землі в ролі Путіна здійснив його двійник, адже справжній глава РФ боїться навіть своїх ручних чиновників підпускати ближче ніж на два метри.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім того, у такої події, окрім «косплею» на Володимира Зеленського, що роз’їжджає за лічені кілометри від російських позицій, була й інша мета.

«Все було зроблено для того, щоб наша сторона – Україна змогла провести швидку геолокацію місця, де це все розташовано. Я вважаю, що це була “приманка” для нашого політичного та військового керівництва», – вважає аналітик.