Росіяни бояться “подарунку” від України на 9 травня і вводять низку заборон. Зокрема йдеться про скасування військових парадів, а в москві навіть закрили Червону площу, кремль та мавзолей на цей період.

Окупанти не визнають свого страху перед Україною, натомість відбріхуються якимись підготовками до урочистих святкувань, приурочених до “дня перемоги”. У Федеральній службі охорони рф повідомили, що росіяни та гості столиці не зможуть потрапити на Червону площу від 27 квітня по 10 травня.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім цього, людей вирішили не пускати навіть у мавзолей Леніна з 23 квітня по 15 травня. На саме свято 9 травня Кремль буде зачинений і там ніхто не працюватиме.

Користувачів мережі повеселило такі рішення російської влади, оскільки “спеціальна військова операція йде ж за планом”. Водночас українці знайшли справжню мету закриття важливих об’єктів – підготовка до проведення параду українських БПЛА над москвою.