У ситуації з варварською карою українського військовополоненого, за рівнем жорстокості, яка може зрівнятися хіба що з безчинствами ІДІЛ, з’явилася нова інформація.

Нею поділився колишній «вагнерівець» Андрій Медведєв, який утік із Росії та отримав політичний притулок у Норвегії. У бесіді з правозахисником Володимиром Осєчкіним бойовик-утікач розповів, що жорстоке вбивство беззбройного бійця ЗСУ вчинили його товариші по службі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«Він однозначно впізнає там своїх колишніх колег за характерними позивними, за тим, як вони розмовляють, що вони озвучують по раціях між цією позасудовою карою і жорстоким вбивством, з того, які постріли лунають з АГС», — повідомив Осечкін.

Також правозахисник додав, що, санкціонувавши страту напередодні контрнаступу, керівництво ПВК «Вагнер» хоче озлобити ЗСУ для того, щоб «росіянам було страшно здаватися в полон».