Днями українське суспільство сколихнуло нові свідчення звіриної жорстокості російських окупантів. Йдеться про відеозапис, на якому один із росіян відрізає українському військовополоненому голову.

Цей ролик уже прокоментували всі топчиновники України, включаючи главу Офісу президента, міністра закордонних справ та президента. У СБУ тим часом пообіцяли знайти злочинців і піддати їх справедливому суду.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як вважає громадський діяч Сергій Войченко, у цьому процесі українські спецслужби мають орієнтуватися на дії ізраїльського Моссаду, які протягом довгих років методично знищував усіх, хто причетний до теракту 1972 року.

«Причому, знищувати слід не лише виконавців, а й тих, хто ухвалював рішення про напад на Україну, віддавав тут накази, брав участь у самих звірствах та їх зйомці», — вважає експерт.