Спецназ ГУР МО спільно із ЗСУ провели успішну вилазку на лівий берег Дніпра в районі Нової Каховки. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки, опублікувавши також відеозапис операції.

За повідомленням відомства, бійці на трьох човнах переправилися на Лівобережжя, де виявили та знищили з гранатомета передовий пункт управління окупантів.

Створивши ілюзію початку прориву фронту, десант змусив ворога залучити бойові резерви, завдяки чому було отримано важливу інформацію щодо їх складу та місць розміщення.

Як повідомляється, під час рейду вдалося знищити щонайменше 12 окупантів, БТР 82А та захопити полоненого.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У російських військкорів у зв’язку з операцією, тим часом, почалася справжня паніка. Пропагандисти навперебій почали повідомляти про закріплення ЗСУ на лівому березі.

«Противник близько 9 ранку 31 січня 2023 року на трьох човнах висадився на наш берег Дніпра, закріпився у прилеглих будинках», — написав канал «Два майори».