Змерзлі ноги взимку – одна з найпоширеніших причин хвороб. Саме тому так важливо зберігати ступні у теплі, що, звичайно, можливо далеко не завжди.

Бувають ситуації, коли захистити ноги від холоду не здатні навіть добрі черевики, і в таких випадках на допомогу приходять перевірені лайфхаки.

Одним із найдоступніших способів швидко зігріти ноги взимку є використання сухої гірчиці. Важливо пам’ятати, що слід уникати прямого контакту порошку зі шкірою. Для цього під шкарпетки з гірчицею слід підчепити ще одну пару.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Допомогти зігрітися, крім того, може перцевий пластир. Його потрібно наклеїти на тонку бавовняну шкарпетку і одягнути на ноги. Зверху одягаються теплі шкарпетки.

Не варто також забувати і про устілки. Якщо ви готуєтеся до тривалого перебування на морозі, придбайте в звичайному будівельному магазині тепловідбивач. Обріжте його за контуром “рідної” устілки у ваших черевиках, проробіть кілька отворів для вентиляції і підкладіть під стопу.