Кожна господиня готує голубці по-своєму, а багато хто має сімейні рецепти цієї страви, що передаються з покоління в покоління. Але це зовсім не означає, що традиційний спосіб приготування голубців не може змінюватись.

Його можна злегка «модернізувати», щоб зробити страву ще ніжнішою та соковитішою. А допоможуть у цьому три найпростіші лайфхаки від досвідчених кухарів.

Так, перший з них говорить про необхідність додавання до м’ясного фаршу невелику кількість сала.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Другий вказує на необхідність обов’язково обсмажити та протушкувати голубці.

Третя порада полягає в тому, що інгредієнти для голубців потрібно вибирати лише першої свіжості. Листя капусти має бути хрустким, фарш — якісним.