Відомий карпатський мольфар Модест передбачив, що повномасштабна війна в Україні завершиться підписанням Росією капітуляції. Цю новину оприлюднив “Український молитовник”, посилаючись на видіння старця, який живе в карпатському селі.

За словами Модеста, саміт миру у Швейцарії став символом єдності Заходу заради України. Західні лідери усвідомили, що досягти сталого миру можна лише об’єднавшись. Перемогу України у війні наближатиме нова військова допомога, яка посилить Збройні сили України.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Старець передбачив, що Росія почне втрачати свої позиції на фронті та світовій арені після саміту миру. Незабаром можуть розпочатися мирні переговори, оскільки російські війська зазнаватимуть значних втрат. На мирних переговорах Росію представлятиме молодий політик, який підпише капітуляцію Кремля.

Модест запевняє, що ЗСУ перейдуть у наступ та повернуть усі захоплені ворогом землі. Після війни, за його словами, в Україні очікуються політичні зміни — до влади прийдуть нові лідери, які спрямовуватимуть країну на шлях процвітання. Україна залишатиметься стабільною та безпечною, а військові злочинці з РФ будуть покарані.