Українські військові платять неймовірно високу ціну за свободу та незалежність нашої країни, про що нещодавно нагадала українська парамедик Аліна Михайлова.

На своїй сторінці у Twitter кохана загиблого нещодавно героя України «Да Вінчі» опублікувала фотографію ступнів одного з бійців ЗСУ, який отримав поранення на передовій.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Михайлова пояснила, що це наслідки так званої «окопної хвороби» через постійне перебування ніг у вогкості та холоді. Щоб допомогти військовим, дівчина оголосила збирання теплих шкарпеток, адже допомогти в такій ситуації може лише комфортна температура та сухість.

«Коли людина тільки заходить в окоп – вона наскрізь мокра через секунду, бо скрізь трясовина та вода. І за таких умов військовим доводиться бути 24/7. Тому підходить будь-який одяг на зміну», – пояснила вона.