Котлети є дуже популярною стравою, але далеко не у всіх господарок вони виходять смачними. Причин тому може бути безліч, але зараз ми згадаємо тільки одну — жорсткість м’яса.

Справа в тому, що соковитість має хіба що курячий та індичий фарш, а інші види можуть бути досить сухими та прісними.

Щоб це виправити, до м’ясної основи потрібно додати лише один інгредієнт, який точно є на кухні у кожного. Йдеться про звичайну харчову соду.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Разом із спеціями на кожен кілограм фаршу потрібно додати чайну ложку цього інгредієнта.

Завдяки своїм властивостям сода прибере сторонні запахи, а також зробить м’ясо соковитим та ніжним.