Черговий скандал за участю співробітників ТЦК виник в Одесі. Цього разу його фігурантами виявились співробітники «швидкої допомоги». Частину з них утримували у «військкоматі» проти їхньої волі, а інша прийшла колегам на допомогу.

Як повідомляє місцева газета «Думська», бригада медиків прибула до територіального центру комплектування, отримавши відповідний виклик, але вийти назад вже не змогла.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За даними ЗМІ, співробітники ТЦК мали намір їх мобілізувати. Щоб цьому перешкодити, карети «швидкої» з усього міста з’їхалися під будівлю «військкомату» та влаштували акцію протесту з сиренами. У результаті під тиском громадськості затриманих фельдшерів відпустили.

За їхніми словами, такі дії військових є показовою реакцією на багатомісячні спроби медиків отримати бронювання від мобілізації нарівні з іншими екстреними службами.