Президент України категорично відкинув можливість територіальних поступок Росії, заявивши, що це лише створить паузу перед новою агресією з боку Кремля.

Про це Володимир Зеленський заявив під час виступу перед Національними зборами Франції. Він підкреслив, що відступати перед агресором неможливо, оскільки це тільки заохочує подальші дії.

“Чи може Путін виграти війну? Ні, бо ми не маємо права програти. Чи може ця війна згаснути на нинішніх лініях? Ні, бо для зла не існує ліній, що 80 років тому, що зараз. Будь-які спроби створити тимчасові лінії дадуть лише перепочинок перед новою війною. Гітлер долав лінію за лінією, так само це робить сьогодні Путін”, – сказав Зеленський.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Президент України переконаний у перемозі, порівнявши нинішню ситуацію з подіями Другої світової війни, коли союзні війська здобули перемогу над нацистською Німеччиною.

“Чи можемо ми виграти цю битву? Безумовно так. Ми можемо. Україна. Україна, а отже, Європа. Європа, а отже, Франція. Я впевнений у цьому, так само як Франція вірила у свободу ще до висадки в Нормандії. День європейської перемоги був неминучий”, – підкреслив Зеленський.